Tuesday

Tak Layak PLKN , mehhhhhhh :D

Hi , this is just short entry kay peeps .  You know it's ummm ahhh well aku ingat aku dah habis dgn medical checkup bagai , but at last , yeahhhh just take a look at these pictures :)

See ? Tak Layak ! Lol idgaf babe :D


So I have to buat pengesahan kedua dekat pakar HSA esok . Sebab khamis sepatutnya dah pg dah . Serious Im not packing anything yet . What a pathetic -.-' Hehehe seriously aku nak pg plkn kot , lolololol :p So haih tunggu jelah esok macam mane , duhhhhhh . xx

6 comments:

Ardini Izzati said...

Dapatlah tu nanti. Meh dinie tolong mai packing. Dinie memang pro bab2 packing ni. Hihi. Bajett lol :)

Roxy's said...

haha , doakan lah kitew dapat pg kayh kayh :D nanti kite pack same2 taw tolong mai . hahaha

Liyana Izzati said...

Hahhhaa. Jadi macam ni pulak? Siap buat cupcake bagai lagi hari tu. Hahaha. pergi lahhh.

Roxy's said...

hahahaha tau xpe kan . jahat ah doctor tu xbagi pegi sobs . hahaha .

nur nadzirah said...

alaaa..baru nak tengok mai kat masjid nanti . hehe ^___^

Roxy's said...

yeahhh you are very welcoming to meet me tomorrow at parking kereta masjid kota tinggi, hahahahahaha :D