Thursday

Siapa cakap best ?


So here is my version . Ramai orang cakap best , awesome , cool zzzzzzz . Mungkin dalam seribu tu , aku sorang cakap x best . Well semua orang ada pendapat masingII , and I love to be the freak one :\

1. Best sebab dapat ramai kawan 

Seriously tak semua yg nak kawan dgn kite . And tell you what , xsemua baik kay . And x semua sekepala dgn kite . Aku ni seorang yg sangat tidak peramah , and I dont talk alot with people . Aku lebih suka senyapkan diri , and tengok reaksi sekeliling . Dalam plkn tu , aku cume bercakap dgn Eya Caca Fatin . Basically la . Kalau yang lain tu , hanya bendaII yang penting bila my babes xtau .

And nak bgtau , normally semua x baik . Aku pon x baik , tapi aku jenis org yg senyap , and aku jarang sekali mengutuk orang tu dgn appearances dia . Biasanya , orang yang kutuk melalui appearance kite ni sebab dia jeles dengki zzzz . Aku nak dengki dgn orang tu mmg payah . Sbb aku rasa aku cukup dgn apa yang aku ada . It's up to yourself lah , aku mmg xkan dengki dgn org . Babes , Im the cool one . Orang tu lawa ke hot ke , that's none of my business . Aku biasaII je , low profile . Jalan pon pandang bawah , lol :p

Btw , aku memang seorang yg xramai kawan . Tapi nak bgtau lah , mmg sangat bersyukur dapat kawan baru macam Fatin Eya Caca . Orang banyak cakap , ramai kawan tu bagus zzzzzzzz . Yes mmg bagus , tapi haihhhh dah byk sgt pengalaman berkawan nih . So xnak bg komen pape , kawan yang lain  pon ramai lagi . I mean my school mates lah .

2. Best sebab ada bf/gf

Godddd , aku bukan mcm tu okay . Kalau boleh aku xnak ada jantina yg bertentangan dgn perempuan dalam kem tu . Seriously babe . Aku seorg yg sangat poyo , bukan poyo lah mcm cool lah gitu kan . I x hot okay . So bila ada lelaki yang kecoh , mcm xpenah jumpa perempuan sebok sound hai awak nk no pon zzzzzzz . Ohh god , come on lah , i x suka kay lelaki yg potpetpotpet x tentu pasal . Guyss , cool lah . Muka x handsome tapi attitude baik cool , semua org suka la babe.

That's why ada sesetengah orang cakap best sebab boleh dpt gf/bf baru . Okay that's not my thing . Babes , cool lah . Jangan lah sangap sangat . Haihhh i xtau lah nk describe org mcm ni , sbb i mmg sangat poyo , and i x byk ckp . And i xsuka bergaul dgn lelaki . I mean y'know lepak dgn lelaki huhahuha xtentu pasal , accept my bf lah dgn pakcik2 i yg x guna tu , lol :p 

3. Tambah pengalaman 

So here , we're going to talk about pengalaman . Babe tambah pengalaman berkawat , berdikari ? Lari sana sini , cuci baju and all ? I dont call it pengalaman . Cause that's not my thing . Semua orang yang kat sana berkawat and all tu semua boleh gelak enjoy , and me ? I senyap , seriously i x enjoy langsung okay walaupun time tu eya fatin caca gelakII dgn i , and i just senyum jelah .

Aku dah agak dah , aku xkan enjoy buat semua tu . And that's true . Aku rasa aku sorg je dalam tu yg x enjoy . Sbb utamanya aku seorg yg senyap . So bila time buat semua tu , aku senyap all I need is buku . Babe aku nak buku , aku nak baca. Lol :p Tambah dgn migrain pulak time tu , pehhhh I need my selimut , my bed .

**So pada sesiapa yang berperangai mcm aku ni , seorg yang poyo , pendiam , x byk ckp memang sangat x layak dlm plkn tu . Mungkin dalam seribu , aku sorg yg x suka . Well semua orang x sama kay . And I love to the freak one . 

4 comments:

Alifz Rrenji said...

itu bukan senyap,itu ego,,hehe..sorry to say..btw nice entri!!

Roxy's said...

mana main ego bro , hahaha

Ardini Izzati said...

Sape yang bangang ckp best sbb ada bf/gf tu? Haha. Kelakar gila. Kalau ada bf/gf tobat cover2 gitu. Nk buat activity pun susah. Haishh --"

Roxy's said...

Hahaha kan . Serious dini . Berkawat hentak kaki semua laki tengok , rasa macam nak buat2 pengsan je time tu , hahaha