Saturday

Returning home celebration . lol :p

So I beg your pardon , I've been posting about plkn those past days . I mean yeah boring kah ? Mampusss :p So i think this the last one about plkn kot , yeahhhhh whatever . Actually no one cares about it *perasan kahkah ! Soooo , lets begin with Assalamualaikum babessssss , guyyyyyssssss :D

So parents i datang amek i di kem plkn hutan rekreasi ayer keroh melaka *semput Then meneruskan perjalanan ke cyberjaya . Pegi villa i yang biasa tu lah , tempat biasa i lepak tuuuueeee , lol :p Kay jkjkjkjk . Kiteorang pegi rumah uncle kat sana sebab nak amek my nanny yg tgh honeymoon kat sana :p

Bila sampai jumpa uncle2 i yang muda muda yang xguna tuee , macam biasa lah i sengih ja memanjang . Bila turn uncle ikin yang lg x guna tu , i terus tutup muka , lol :p Semua menyengih . Pakcik ikin cakap ' weh , nasib baik gua x sempat hantar bungkusan manhattan yang kau pesan tu naik r6 , kalau x membazir zzzzzzz ' hahahahha mampus kauu lah kin , asalkan aku dah balik , hewhew 

And blaaablaaablaaaaaa the party started with 
jengjengjeng

Macam biasa , watermelonnn jewwww :p

dihiasi pemandangan yang ... errr

mampus ada ikan duyung lemas rupanya , hahahaah

And akhirnya , makanan pon sampai . 

fionneeee , xsangka bapak i pon salah seorang penyelamat duyung yg lemas tadi :DD

Kay mummy cepat sikit , lapo nehhh

Ceh

Eh ni pak arab punya meal tawwwww , hihi

eeeee yang tergolek-golek tu kambing , wekkkkkkkkk :p

And yg tu kezen xguna jugak , ikwammmm namanya :p

masa ni my aunt memberi ucapan mcm ni ' mari-mari kita raikan kepulangan peserta plkn kita ' and me ?senyum macam kera sumbang

ceh yang lain pun apa lagi , semangat sempena meraikan kepulangan i dr plkn . terharuuu *lap air mata*

haihhh mana pulak pakcik ikin kesayangan i tuewwww :( 

Perasaan saya pada saat ini , amat lah gembira kerana kepulangan i diraikan dengan penuh keihklasan , hahaha :D That's why la i sayang semua family i , aunt yang sangat cool , uncle yang sangat memahami . Sampai ada satu masa tu , i text uncle ikin mcm ni , kin belikan aku kotex , hahahahaha :p

And also my umi and abah . Thankyou umi and abah for understanding my situation  . Baru ku tau rupanya aku xboleh berjauhan dgn makbapak ku . Mampus lah nk futher studies lepas ni mcm mana :D Malas aku pikir , the thing is aku bukan lagi dalam hutan kay fullstop ! See ya then.xx

2 comments:

Ardini Izzati said...

Alolo. So sweet your family. Siap dengan celbration semua :D

Roxy's said...

hahaha tau xpe ,poyo giler . celebration macam perli pon ada . hahah