Wednesday

PLKN HERE I COME


Kay macam biasa , plkn x habis2 . Just to let y'guyss know that I just got back from Pakar HSA and yeahhhhh . I layak pegi ke plkn , lol :p Siap call pihak plkn tanya macam mana situation aku nieh terima ke idok . Dia cakap terima siap bagi excusessss , wahhhh :D  Macam aku neh special gitueww :p Mintak2 lah disediakan bilik ada aircond untuk golongan istimewa macam aku nieh , wkakaka :D X kesah lah hal tu ada excuses ke apa ke, yang paling penting mak aku balik kerja tanya dapat x , senyum lebar dgn ucapan tahniahnya mengalahkan aku dapat straight A =.="

Kayy fionneeee sabun cuci baju semua belum beli , stokingggg pon xda then then errrr serious satu apa belum packing , lolololol:p  Jap lagi nak copppppinnggg sabun baju , harharhar :D Chillax je kan , I know Im gonna be fine there . Besides , I am independent woman I know how to survive at anywhere anytime , mehhhh ;p Yeahhh let's rock and roll babeyhhh . Im ready to shake The Hutan Rekreasi Ayer Keroh , yeyyyyyyyyyyy !! XD

5 comments:

Ardini Izzati said...

Hadoyaii nanti mai tak update dahlah. Sedihnya sob sob T__T
Btw, goodluck, mai :')

Roxy's said...

aloooo comel ni wish kite la:D thanks sweetie:')cedih la kite cani . xpe nanti balik mai update pasal plkn pulok . lol :)

nurynn said...

untung la :)
juz take care kt sane nnty..

Roxy's said...

hahaha untung ape lah awak . hehe . thankyou dear . nanti kirim salam dekat cikgu sonita dgn cikgu suhaila eh . rindu ^,^

nurynn said...

hee~ ukeyh :) nanty sy sampai kn salam awk too..