Wednesday

Me loves holiday :D


Hi hello . Agak2 tgok muka aku nih adventure x ? Lol :p And yayyyyy i love adventures yay ! *awkward claps* So ape plan cuti ni ? ( Soalan ditujukan khas buat yg bergelar pelajar sekolah ) hahah . Annoying much ? Dont care , weeeee :p

Well y'know Im such a lifeless now . Idk what I should do , or whether I should try on something new ? Mehhh I tried to make a macaroon and failed ! Hahahaha booopikaboooo ! K xpe , nnti nak amek class jugak , xkira ! x worth taw beli macaroon kecik macam duit syiling tu tapi sebiji rm2++ . Sangat x berbaloi okay . But for now , beli jelah yang mampu . 50 keping for 100 RM taw bukan Rupiah -..-

Okay failed yang tu . Now I am planning on something . Something that will be going as perfect as I planned . Ceh gitueww . Yeah Im planning for my birthday partayyy and my for 3rd anniversary wuhuuuuuuu wewittt . Walaupun lambat berbulan lagi , peduli ape . Well Im such a good planner right ? Especially for any parties . Hahaha joke XD Eh hello , i plan siap buat kertas keja . Ko ador ? hahahahhaa kill me pleaseeeee x_x

Okay yg tu x best . Jom kite plan yg lain pulak . Sementara belum sambung belajar lagi ni , nilah peluang nak berangan  sampai ke bintang . Nnti dah sambung belajar , xboleh berfoya-foya lagi tawwww . Hewhew :3 Especially kepada pelajar . For example , kepada pelajar yang tengah honeymoon tu . Ala yang Form 4 tuewwww . Tapi my cousin yg nak amek spm tahun ni x sedar2 , busy plan nak honeymoon kat pulau kate ! Hahahaha

To be continued.. I nak layan Channel 393 dolu , hekhek ;D

2 comments:

Ardini Izzati said...

Untunglaa boleh cuti lama lagi. DInie dah nak habes cuti. Tsk tsk T__T

Roxy's said...

ceh , dia nak sambung belajar lah . btw , good luck okay love !