Thursday

Legoland or Universal Studio ?

Haiiiii jom sambung from previous entry :3 So holiday nak pi mana ? Legoland or USS ? Yeah tau legoland belum start lagi . Heheh sakai nak citer jugak :p Bila tau legoland nak buat kat malaysia xde la excited mana . Sebab i pikir legoland tu x lah extreme mane macam roller coaster ke ape ke . Rupanya ada eh ? Haha baru tau kay kay . So em em xsabarnye nak pegiii , hahah.




So harga ticket ? Hello they have a promotion now , so p lah beli cepat2 . Nanti kang mengeluh mahalnye tiket , 1 rat plus ? Tu normal la . Mana sama macam harga ticket kat genting tueww , lol :p Belum lagi nak beli tshirt dalam tu , confirm RM50 ke atas . So jom beli ticket ? hehe excited ke mane , study pon belum lagi -..-


Or USS ? Wowwww Universal Studio uooolsss . Seriously , aku nak pegi lagi . Hehe I went there twice , and I wanted to go again . Ceh belanje kate ! Belanje la jugak eh tapi xla sangat . Tapi best sebab dekat Sentosa Resort tu macam2 ada . Lepas pegi uss boleh lepak kat beach , hewhew :3 Pegi naik monorail dari situ pon free tau . Ha jom pegi , siap siap . hahaha

The best ever okay *.*

Sorry my writing was so boring isn't it ? Duhhh

3 comments:

Ardini Izzati said...

Dua2 pun best and dua2 dinie tak pernah pegi. Tsk tsk T__T

Liyana Izzati said...

Woo best gila.Mai, I prefer both! So cepat belanja yana. Hahaha.

Roxy's said...

dini : ceh , meh la turun jb kite lepak nak . hoho :p

yana : hamboii , kalau nak belanja yana kena belanja dini sekali . belanje belanje , haha