Thursday

The last night before I left them -____-


So lepas aku berbincang dgn doktor and jurulatih kat sana , doktor suruh aku pg buat medical check up keesokkan harinya . Then aku balik ke bilik macam biasa . I kept silent all the time . And that night caca came to my room and gossiping alot of things . Then eya dgn fatin pon datang . Sambil mengunyah jajan2 yang my dad bagi petang tu .

Pukul 11 p.m tu sepatutnya semua kena tidur . At least tiada pergerakan lah kat luar . Tapi kiteorang tak . Caca nak tidur dgn aku , fatin eya pon same . So dyrg keluar senyap2 p amek bantal and selimut . Then campur sekali dgn 3 orang room mates aku tu . Then sambung bergossip lagi . 

Berbual pasal budak2 hot facebook lah , byk sgt . Then mula lah citer pasal hantu kat kem tu . Ada lah benda2 tu terjadi , sama ada khayalan atau betul xtau lah . Sebab aku pon ada rasa sendiri . Then start citer pasal hantu dekat Villa Nabila yang dekat Danga Bay tu . Memang scary gila . Siap letak surah yassin kat sebelah . Then sambung lagi citer hantu . Hahaha I feel so dumb on that time sebab masing2 dah takut tapi still lagi nak citer pasal hantu . Fatin pon siap baca yassin , ahahahahha:DD

Dalam pukul 1 lbh something baru semua tidur . Katil single 4 digabung kan , so tido lah kiteorg 7 orang berhimpit2 . Serious klaka giler . Sampai subuh2 tu ada yang mengigau , then aku pun ada mimpi yang bukan2 . But I really miss that moment though . Rasa macam malam semalam je tidur sama2 . Haihhhh i miss them so much lah pukitiao :|


3 comments:

Liyana Izzati said...

Aik Mai dah tak pergi plkn ke? What happened? I serius tak tahu. Ni Mai balik pun I tak tau. Balik cuti or balik tak pergi pergi ni?

Ardini Izzati said...

Haha. Kat hostel dulu pun macamtu jugak. Suka dengar citer gitu tapi time nak tido, nak pegi toilet rasa seram sejuk gitu. Rindunyaa sekolah dulu duluu :'/ *teringat

Roxy's said...

@liyana : hahaha , haiiiiiiii im homeeee ^,^ . I balik terus , dikecualikan sebab masalah kesihatan . kesihatan la sangat , lol :p

@dini : haha serious ke ? mai pon first time rasa mcm ni , semua dah meremang , siap bukak yassin semua . dah tau takut tp keinginan nk citer hantu membuak-buak pulak , haha