Wednesday

Kbye -_____-

Kay wrigghtttt , Im done packing all those stuffssszzzzzz . I dont know how's tomorrow and the next later ughhh it's frustrating y'know =.=" Seriously lah , birthday dalam kem , anniversary dlm kem . whath'ell . So now Im gonna show some ahh you know um um um kay this is dedicated to him for our 3rd anniversary on June soon . Tapi yalah i duduk hutang so ha paham2 jelah .

Btw , surprise i kekonon nak bg cd dekat dia on june tu x menjadi sebab dah kantoi dia bongkar hp ku dan tanpa segan silunya tengok video 18sx ni and damnnnnnn , spoileeddddd :3 Musnah punah kezutan ku buat nya . So nahhh here's the video that I've created and also this was what I've told ya lately about my crafting project .

Happy watching ^,^


Kay that's it for tonight . And esok i akan berangkat ke tutttt dalam melaksanakan tanggungjawab yang amat besar ye . So ummmm just pray the best for me , and yahhh I'll be back after 3 months from now . See ya until next !

xoxo

6 comments:

Ardini Izzati said...

Aduyaii mai nak pegi dah? Hurmm. Take care tau tau. Sedihh sangat takleh baca update mai dahh. Mai, nanti jumpa kawan baru jangan lupa dinie ehh ehh. Takeee careeeeeee!

Roxy's said...

sure sweetie :')

Puteri Balqis said...

thanks sbb follow, &
goodluck kt sna tu yee ;D

Dianaa said...

Mai, sweetnya you oh. Untung Apek dapat you :p
Btw take care kat PLKN tu k? :)

Farah Harris said...

wow thats awesome! lovin the details :D

Roxy's said...

@balqis : hahaha thanks for the wish <3

@diana : sweet ? mehhhh biasa jeee , :p

@farah : thanks dear :)