Friday

Hari melawat :D

And yeahhh my parents melawat i ahad lepas dalam kem plkn tu . So ummmm tengok jelah gambar 

 So inilah my umi and abah bawak untuk i . Seriously x expect pon dyrg beli banyak gila kot . Hahahaha , sampai kawan2 i cakap mcm ni ' bapak kau macam xnak bg kau balik jek ' lol :p

 Then at 11 am , abah keluar nak pegi beli meal kat mcd , sbb pagi2 tu ayam belum ada lagi :\


 My uncle xguna dari kl semua pon datang melawat i , hahahahaha

 I asked my dad beli untuk my babes . Cehhh semua terharu , lol :p

 4 sets for me, fatin , caca and eya

Lepas konyang makan mcd tu , makan pulak donut big apple yang uncle xguna i tu bg cehcehceh , sayang daddy ikin muahhh ! :D

3 comments:

Ardini Izzati said...

Haha. Amboi taulaa febret vitagen tapi seriously banyak gilaa! Bak sini cket, mai :)

Roxy's said...

hahahaha , amek lah . sila sila :DD

shaFazie said...

byknye mkn..akak nk sikit leh ?hehe