Wednesday

Annoying people

Assalamualaikum . Hi its me mai , lol :p So lame dah x berblogging kan ? eww Okay back to the main title . Alright , sekarang semua orang mmg sangat menjengkelkan . Kadang-kadang kelakar tgok orang yang 'plastic' ni . Like seriously ? huhuhuhu

Im tired with all of this . Watching these immature people . Nak cakap jelah , jangan rasa diri tu dah cukup baik untuk semua orang . Okay ? And xpayah lah nak perli orang , talking bad bout someone behind them . So pengecut tau ? Godddd sangat menjengkelkan kay . Jangan rasa diri tu baik okay .

Dah aku dah penat dgn orang-orang mcm ni . Dari sekolah rendah menengah , benda ni semua x penah berakhir . Dengki ? Jealous ? Tikam belakang ? Pegi mampus kay , penat nk melayan . And btw , once aku benci kau , and bila kau tau aku benci kau , jgn cuba mendekati aku and nak berbaik dgn aku . Nak berbaik tu aku tau amalan yang sgt murni , tp tolong lah tu bukan aku . Okay ?

Dah molek aku senyapkan diri daripada aku damn korang mcm mane korang damn aku . Faham ? Boleh cakap aku ni slow cambangang sebab x balas balik ape orang buat dekat aku . Tu mmg aku . Tolong lah , aku malas nak layan orang yang bodoh pegi sekolah xnak belajar okay ? As long aku xbodoh cam korang . Alhamdulillah :)

So sorry , minta maaf pada pihak yang tersinggung dengan kenyataan patik . Minta maaf zahir dan batin okay . Aku jenis yang akan senyap and malas ak fikir tentang benda2 bodoh ni , so untuk itu sy xkan active berblogging lagi . Mmg so annoying bila orang yang benci aku , stalk hidup aku . Then start buat hal . Come on , from now on mmg x lah . I really wanna delete this blog , tapi simcard buat hal xactive jadi i xboleh nak dapatkan code yang google sent tu . What a pathetic life -.-'

So yeahhhhh Im going to enjoy my life . Seriously I dont need friends now , back off bitches . Thanks . Idk just enough with all those stupid drama queen alright ? Dont ask me why , ask yourself . Im tired and yeahhh bila aku senyap jgn berani muncul .

No comments: