Thursday

Nak lari rumah T.T

Baru je sampai rumah balik dr kl . tut tut ni wa dapat . Td siang gebang cakap dgn akak ipar cehceh . Cakap dgn dia mai tgh tggu semakan plkn kumpulan 2 what so ever . Then lepak dgn kawan akak ipar , cisss kawan aku jugak bincang pasal dia nak kahwin . Cakap jugak pasal plkn . Ni balik rumah baru je logged in konon nak post entry hello people i havent blogging for a long time zzzzzzzz . Tgok comment first skali ha amek selonggok ni

"yunk , da check plkn ? dah boleh check ^__^ hehe~"

belum sempat click button publish , teruih pg page plkn . ha ni amek mengucap aku tengok



Sebelum ni kat kl pg office , tgok pakcik2 sebok onl aku pon nyemak pinjam jap nak tgok dah boleh semak plkn belum . Tak penah nye ade cehhh aku pon suka hati . Habis lah lepas ni satu office ucap takziah untuk aku . Tuiiii xnak kawan dgn Ikramatic staffs T.T . Kay sambung after that I clicked on "Semakan Penempatan" And wallaaaaa
Time aku tulis num ic ni . Kemain mengucap bismillah abis semua baru click cari . Rasa macam click tu antara hidup mati . And ya ini dia . This is what we've been waiting forrrr =.="


Yeeyyy tahniahhh mai tahniah zzzzzzz . I called it Takziah yerrrrr -.- Its okay aku excited kay dont worry yeahhhh . It will be fun I know it :) Alhamdulillah alahhh baru je pegi melaka hari tu . Wedding cousin . Selamat ada cousin dekat melaka .  Yey melaka dkat dgn kl . Pakcik2 abang prepare yourself :DD Melaka ada Roxy# nyenyenyenyenye Melawat aku bawak ole-ole Roxy -.- Im wondering melaka ada Manhattan tak ? Annoyinggg gilerrr =.="

**cazen pesan tulis kat blog buat caption second home , fuxxxxxx 

12 comments:

Liyana Izzati said...

Hhahaha. Nasib baik tak dapat. By the way, good luck Mai! Best woo pergi plkn tuuu. Hahaha. *gelak jahat*

p/s : Tak minat plkn jugak.

Roxy's said...

*eyes rolling* :D

nur nadzirah said...

macam kenal komen kat atas tu . haha~ dapat kat melaka laa..dekat je . stndby lari rumah 3/5 nie..hehe~ nie x sbar nak tgok bdak daftar kat kota..^__^

Roxy's said...

T___________T
xnak kawan awakkk , haha :p
ha boleh lah sila2 ah tgok aku nanti taw , tuuiii :p

nur nadzirah said...

^___^ boleh2 . kol 9 lagi aku da tercegat kat masijd tuu.. hehe~

Syasya Johan said...

plkn ; 2nd home,,padanlah tu :s

Syasya Johan said...

oh,,sya ada kawan nama die fiza,dapat situ jugak :D

Roxy's said...

@nadz : terharunyewwww . aku harap kau dtg . tp jgn lah berpesan bagai nnti kang aku nangis , hahah

@sya : sya ni cari pasal je . xnak kawan T.T

nur nadzirah said...

alolo~ aku datang ^__^ .. jangan kau tak kenal aku sudah lahh . =)

Dianaa said...

Dapat kat melaka?! Yeay! Hihi! I pula yg excited. Act I pun dpt kat melaka sebelum ni. Kat sana memang best ;)

nn said...

btw ni plkn sis dulu. bes ke ? plkn memang tak bes ! haha

Roxy's said...

@nn : serious ke kak ? hahahaha mampos la :3