Monday

jb kl

Helloouhhhhhhhh . Hey I just arrived from kl -..- So I went to kl yesterday with my girl fath , her sister and my brotha ismat :) Saje je pg kl sbb nak teman akak fath balik UM . Btw , nak amek gopro pakcik . hohoho . Pegi kl mcm  sejengkal je en en . So ahh enjoyyyyy =..=

 cisssss tuii

 Lepaking . Tu abang2 xguna kahkah :D

 my beloved uncleeee*.*

I was camwhoringgggg and I cant control my senyum at that time cause my uncle said 'eh kau ni dah kenape' hahahahaha :D

 My fav char kuew tiaooooooo aummmmm :D


 Tipu kalau duduk shah alam xtau kedai ni kay kay

 Macam biasa nyemak kat office pakcik

time ni ada makang2 mcm tu . and tetamu yang hadir adalah semua pilot 0.o and I was like eee nak jadi anak angkat boleh ? Lololol :p

And this was such a nightmare 


Disebabkan lori yang tergolek tu , xtentu pasal aku lambat ke tbs nak balik jb . Jangan cakap lah , xtntu hala aku dgn abang lari takut kena tggal bas . Alhamdulillah xkena tinggal . hehe :p

 This is my girl Fath and also your nightmare :p

No comments: