Thursday

Hi jeling gambar bawah jap . omel kan ? Muahahahaha :D Hp ni abah bagi walaupun result tidak memberangsangkan. kahkah :D Actually ni hp abah but one day tu . Lepas sehari amek result spm tuewww , aku duduk kurung diri dalam bilik xnak tgok muka abah :D Then abah panggil aku pon kluar dari bilik . Skali dia hulur aku hp dia and I was like *.* Baru beli 3 bulan lepas tapi bapak bg i sebab dia beli hp lagi canggih dari ni zzzzzzzz



S II ni xboleh bawak pg plkn , sebab ada budak tu nak pegangkan :DD Abang xguna , hahah :p

8 comments:

juanz said...

wah.... bolehlah ber'FB dgn lbh pantas di mana2 saje... :-)

Roxy's said...

hohoho sy xde fb :3

Syasya Johan said...

untunglahhh.haha.sya pakai duos je :3

nur nadzirah said...

xde fb , boleh berBLOG di mana2 saje~ hehe.. ^__^

juanz said...

aik? sgt memeranjatkan statement itewww... hehehe.....

Roxy's said...

@syasya : cisss nyampah :3
@nadz : ceh kau , x ni untuk belajar je , kahkah :D
@juanz : yessss , fact #

Roxy's said...

@syasya : cisss nyampah :3
@nadz : ceh kau , x ni untuk belajar je , kahkah :D
@juanz : yessss , fact #

juanz said...

facts? bagus2.....