Thursday

Beeeaacchhh

Happy Thursday everyone ! Yeahhh to me everyday is like happy sunday :p Act semalam nak post pasal ni tapi xde mood bila tau ada gempa bumi and tsunami probably will happen -.-' So yeahhh . Tell youh why I called myself beach girl . Yes I am beach girl . I do love beach so so much tapi nak mandi laut silap lah :p

The thing is my home is just near from the beach . Batu Layar Beach , Tanjung Balau Beach , Desaru Beach , mann so many here . So bila boring pepetang tu , memang lepak kat pantai . Maklum lah I duduk kat kampung mana ada Bukit Bintang rd Orchard rd , hahaha :p Tapi fun okay .

Memang semua orang sekarang nak duduk bandar , aku pon nak duduk bandar . Sebab everything was there , just say it . Macam pakcik aku cakap ' kat kl ni sume ada, kau cakap je ape nak , mana ada yang xde -.-' Hahahaha . Tapi bagi aku duduk bandar pon kekadang boring , xkan hari2 nak lepak cafe , alahaiii kering bapak itew. kahkah :p Thats why orang bandar balik kampung macam orang balik dari bulan ape semua xpenah tgok . Bila tgok pantai , terlompat-lompat -.-'

I used to come here with my parents , ngopi ngopi :DD

Nahh camwhoreeee , sikit je :p






Yeahhhh walaupun xdapat join Contest Roxy tu T____T tapi i tetap beach girl , yeyyy imma roxy girl ;p

No comments: