Monday

Warning : This is post isn't meant to offend anyone in particular

So here it is . My own version .

Pardon me . This is aliltle bit emotional . So yeah here it is . Fyi , I never ask  people to follow me up . Especially on blogger . Well of course because I dont have like facebook or twitter :p Yeah , seriously . I repeat again . I never ask people to follow me to stalk me or whatever lah . Kalau nak follow tu, ikut keikhlasan hati seseorang okay .

But why these some people say to me like . Like what eh ? I mean everything I wrote ,  ada orang complaint itu lah ini lah . Some of these people judged me that Im just wanna show off with anything I had . Hey c'mon people . I dont ask you to follow me up, so if you want to complaint this this this and this , you can leave my page then :) I've told yeah , Im here just for sharing , and chillin' with blogger world .

And 1 more little thing . Fyi , Im not your rival . So stop competing with me , you know what I mean ? Ada lah some people , suka meleweh suka bersaing dengan aku . Dalam blog pon kena bersaing ke ? Are you out of your mind ? Kenapa , dalam blog ni kau lah raja segala raja ? Sorry , lu bukan saingan wa eh ? Harap maklum . Fyi , nobody is perfect . It doesnt mean you're nobody , then you're perfect okay ?

Seriously , stop competing with me . Aku di sini bukan untuk bersaing . 

2 comments:

nur nadzirah said...

aik?siapakah manusia itu?hehe~ baru nie aku jumpa blog mai :) suke baca entry yang kau tulis.. menarik..tak marah kan aku datang jengah sini ? peace! (^_^)v

Roxy's said...

btw , aku pun baru jumpa taw blog kau . igt dah mati ikut syera tu ha. hahaha .
hehe xde utk sesape , cisss . biarlah rahsia . lolololol :p