Sunday

Syasya Johan

Hi it's monday night ! Yeah dont know why I just lovvvveeeee monday night . Cause I dont have to worry about tomorrow . To me every night is friday night babeyh ! lolololol :D x macam sebelum ni , I have to check uniform sekolah , dah iron ke belum . Selalunya malam isnin tu uniform dah gantung kat pintu , malam tu jugak dah cari stokin yang sama pasangannya . Kalau nak cari esok pagi , memang sebelah lain sebelah lain la gamnaknye . lol :p 

Yang masih sekolah tu , hem hem good luck untuk esok , prepare ape yang perlu . Pastikan esok lepas perhimpunan xkena tahan kay . lolololol :p Eh sorry kalau terguris hati . Kalau yg masih bersekolah tu rasa mcm annoying sgt baca entry ni , hewhew . Okay forget bout it . So back to the main title above . Eh ada orang tu buat giveaway 'blogger card' untuk kite . Nah tgok ni 


Eh comel kan kan . xsangka pulak dia buatkan . sebab hari tu aku request dia . hemmmm Nadz aku pon ada tawwww , lolololol :p . Nwy thanks tooooooooooooooooooooooooooooo

*drumrolls*


 SyasyaJohan ^,^ Dia lah buatkan untuk aku tu . Haih terharu taw kite , hahaha :D Thankyou for giving me this 'blogger card' sweetie ! Hihihi
Lots of love 

5 comments:

nur nadzirah said...

wahhh ! sama la dengan kite warna biru ... hehehe.. tapi hari selasa jangan lupa iron baju sekolah balek..stokin je takyah cari..muehee~

Roxy's said...

ehem :p same kan ? hahah . alah aku belum cari lagi baju sekolah semua T.T xready nak amek -___- ada pape plan x hari rabu nanti ?

nur nadzirah said...

kain pengawas aku pun entah ke mana..baju putih adik aku dah kebas dulu..haha.. plan?ieka ajak lepak kat medan..tapi aina,jaja amek lambat..aku,dyla,mardiah mybe pergi sekolah naik bas tapi balek masing2 naik parent..nanti aku tanya diorang balek..kau ade nak plan pape ker?

Syasya Johan said...

korang pakai baju sekolah ke? omo *.*

Roxy's said...

like seriously kan sya ? mmg dr dulu mcm tu . lameeee :p