Wednesday

Sweet Eighteen


Hello . Hi my girl . Happy 18th Birthday babe *.* Marilah kite same-same berdoa agar kita tegar untuk mengambil slip result spm petang nanti  :3 Untung lah hang birthday sama dgn tarikh keramat ni , turn birthday aku , celebrate dalam hutan O,O Xde secret recipe , xde manhattan , xde roxy boo hooo =.=" Insyallah kita kuat fath untuk esok *muka confident*

Eh lari jauh dr title . Okay wa nak wish nih . Tumpukan perhatian ! (tarik nafas) Semoga panjang umur murah rezeki jodoh cepat dipertemukan bahagia di samping keluarga semoga cepat dapat apa yang diimpikan  berjaya di dunia dan di akhirat hidup dirahmati Allah new zealand baby mickey jugak jgn dilupakan hahahaha (tercungap-cungap)

Last but not least, terimalah pantun dari saya

Saya suka roxy zara,
Semoga persahabatan kita sampai bila-bila :D

xoxo ^,^

2 comments:

~Mr. Cool & Cik Kepoh~ said...

good luck yaa..
t gtau tau dpt bape senang nk bg hadiah hehe

fath-tiya said...

ouh so sweet syg !! haha aku pon sengal g ekot kau sekali lafaz baca wish kau tu..siaii..tq so much yaw !! love u.. pantu kau best dok..champion..