Thursday

Seriously , I dont have any ideas what to do . I've told already I get bored easily with my activities recently . Whattheeee . I dont really interested on sewing anymore , hahaha :p Mula2 tu mmg lah beriye , tapi bila dah buat semua , dah taktau nak jahit ape lagi dgn kain yg terlebih2 tu . Ingat nak jahit langsir , tapi xde sape nak bawak pg nagoya tu beli kain . Eh lupe kan dah ada lesen . Lol :p

For the next next day , I think I just wanna stay home curling up on my bed , 24/7 sitting infront of pc , surfing on the internet . Seriously , lifeless gila . Btw , aku dapat tau PLKN yang kumpulan 1 dah nak bungkus dah . Wah suka lah para peserta ek ? Ke sedih ? Idk . As you know , aku jugak terpilih kay TERPILIH . Bukan calang2 orang tauuu yg terpilih menyertai Kem PLKN ni . *sedapkan hati* So aku ternanti-nanti panggilan berapakah aku join ek ? =.=" Pastu aku kan excited , lalu emel kat ape ntah lupe plak . Saje tanye bila boleh buat semakan untuk kumpulan 2 :p And here's their respond



Nampak dia punya eksaited tu ? weml . Aku nak tau cepat sbb aku nak blah dah ni . Cramp dduk cini . I nak ddk kl , nak hafal jalan kat kl tueww . Nanti boleh apply jadi satpam pakcik2 kat cane , muahahaha . Aku pun dah berjanji dgn makcik kat sane , dah lulus lesen kereta terus gerak sane . Maybe lambat sikit . Saing dgn parent nak pg wedding skali kott . Idk whatever lah .

Btw , kalau betul aku dapat panggilan ke 2 plkn ni , no party for meh le . Sbb birthday aku kat sane . Err tension pikirkan plkn ni . Sbb I bukan ciri-ciri orang yg bila dapat suka gembira , I dapat tau I terpilih , seminggu lbh I moody nangis . Dalam class tengah belajar nangis . Recess pon nangis . Memang satu blok tu tau aku nangis sbb terpilih plkn. Nyahahahaha

No comments: