Tuesday

Mommy

Soooo today I went to Kota Tinggi cause my mom asked me to come with her *.* Sebabnya dia nak tukar minyak hitam keretanya katenye . So aku ikut jak , memandangkan xde benda nak buat . Selain dgr khabar mak ku tgh berkepuk katenye, hahahaha . jkjkjkjk . Aku ikut ikhlas nak teman mak . Ape lah gune jadi anak perempuan xnak teman mak kengg . 

So macam biasa , tercongok menepek dekat kedai kereta tu berjam-jam nak tunggu siap selain mencuci mata *.* Cissss :p Then dah tunggu lama tu , akhirnya boleh lah nyah dari kedai tu . Mak aku pon cakap kereta umi dah sihat dahhh . Me ? Whatever :p *fast forward  " nak beli baju kurung mi ? " Nah ni hasilnya *.*

Black Blue and White kot ?

I love wearing baju kurung :p Cissss dulu jemputan cousin kahwin x habis pikir nak pg ke xnak sbb baju kurung semua dr tahun lepas . X up2date ah cam ni . Tapi sekarang ? Pehhh xsabar nak pegi upcoming kezen kahwin . Ni baru betul xhabis pikiak nak pakai baju kurung yang mane satu . Emmmmmmm nak pakai yg mane ek ? ( jari kat bibir ) lololololol :p 

After that , umi pulak lapar . Igt pulak time birthday umi xsambut pon sebab byk tragis berlaku . So xsempat nak celebrate . Yang abang 2 ekor pon xboleh harap , aku suruh beli cake semua mcm haram . Kang aku pg Jb sesorang semua lintang pukang kejar , hahaha . Pendek citer , aku belikan umi cake . Alah yang slices jek . Tadaaaaaa

 ny chs , oreo chs , blk forest , choc strw and strw mw chs  * hp ku vintage :p


So hari ni berblogging bersama Oreo chs , aummmm . more entries to go :p 

No comments: