Thursday


Lama sangat aku simpan . Sangat lama . Sekarang aku rasa this is the right time for me to explode . Jangan pikir aku senyap aku takut . Jangan pikir aku senyap aku xtau . Aku senyap sebab aku malas nak layan some people yang x educated . Family yang x educated . Jangan pikir aku senyap , aku ni baik sesangat . Ha ni mama bee dah keluar dari sarangnye .

Aku pelik lah . Kenapa ramai sgt orang sekarang dengki ? Kan ? Orang tu ada blackberry , kau cume ada hp Sony pink . Tapi kenapa kau nak kutuk orang ada blackberry ? Orang yang ada blackberry xpenah pulak kutuk orang guna hp Sony pink mcm kau tu . Jangan lah dengki sangat hoii , kau xde kau nak dengki . Bapak kau xbelikan blackberry , kau dengki nak kutuk orang yang ada blackberry . Cmon lah , hati kau tu bagi spray sikit bagi wangi . Febreze pon dah sgt sesuai untuk hati kau yg sangat busuk tu .

Orang ada camera DSLR . Kau cume pakai camera hp Sony Pink jew . Tapi kau pon sebuk nak kutuk orang yang ada DSLR . Orang DSLR tu xpenah pon kutuk orang pakai hp camera yang tak berapa nak HD tu . Tapi  kau gampang beriye nak tweet2 kutuk orang main DSLR tu . Hewhew , kesian kauu . Dengki menguasai diri .

Orang makan makanan western hari hari , kau makan sambal belacan hari hari . Patu kau nak kutuk orang yang makan western tu , orang yang mkn makanan western tu pon xde nak kutuk orang yang mkn sambal belacan hari hari mcm kau . Kau nak makan dekat Manhattan tu kau pg lah . Nak makan seafood whatever tu , pegi lah . Xde orang nak marah . Tapi sebab kau xdpt maybe , atau dgn ayat kasar kau x mampu , kau kutuk orang yg sangat suka makan kat Manhattan tu . Funny tau perangai kau ni . Penat aku gelak dengan kezen aku pasal sifat dengki kau yang membuak-membuak tu.

Orang shopping dekat Bukit Bintang , xmain lah shopping dekat Jusco Tebrau . Sebab orang tu nak shopping Zara uoolllsss . Jusco Tebrau xde Zara . Kau kan budak sport , pakai al-ikhsan je . wtf ? Nak kate pengkid pon tak, hahaha .  Then kau nak kutuk orang yang pakai Zara tu apehal ? Orang yang pakai Zara pakai Guess pakai Mango pon xde nak kutuk2 kau pakai al-ikhsan tu . Kau pulak nak kutuk orang yang pakai Zara . Sebab ape ? Kau nak pakai ckp lah , mintak dekat bapak kau sgt tu shopping Zara Ck Guess Topshop dll . Xde orang nak marah . Xkan x mampu kottttt . Jangan bebual lebih .

Ni memang untuk kau gemok . Kau dengan Adele same je , dengki dgn orang yang body cantik kurus selimmmmm gitu . Selalunye orang gemok kutuk orang kurus sbb dia dengki tauu . Mcm ni ha , eeee kau kurus gileee . X rase pape pon . Cube kau kena smash macam ni , eeee kau ni dah la gemok gedempol mantap sedap sial , peh aset xboleh tahan . Ha macam mane kau ? Orang nak ckp kat orang berisi mcm tu pun x habis pkir . Risau 5 minit lepas tu dapat berita perempuan baru lepas SPM bunuh diri . Xpenah pulak aku dengar berita orang kurus diejek kurus bunuh diri , hahahahahahaha .

Seronok tgk perangai orang2 yang dengki mcm ni . Byk haters . Sape lah aku tanpa haters katenyewwww , hewhew . Sekian

2 comments:

nur nadzirah said...

bomm je orang tuu..haha..nak ole2 ape?nanti hantar pakai pos laju :)

Roxy's said...

hahaha , kann . nanti aku bom satu pengerang explode . ole2 chocholate lewww wajib taw . I love chocolatosss , haha