Tuesday

I love you Mr Yazid

Dont you know that I loooovvve roxy so f.ing much ? So tadi petang bapak ajak p jusco jak nak beli kan I hadiah untuk result spm rabu ni . Too early ? Yeah I guess so T.T Abah cakap kalau dapat A hadiah ni kalau xdapat A pon Abah bagi ni T.T Ala cedihnya rasa Abah ckp xdpt A .

 Mana boleh mcm tu , kite nak bg hadiah A's tu kat Abah T.T Nvm next ! Tapi hadiah tu actually belum ada lagi kat Malaysia . Haih saje jela tu nak ajak pg jusco nak suruh anak dia habiskan duit -.-' So ni jak hasil untuk episode kali ini . lol :p


Bodok jak bende alah tu belum ada kat Malaysia . So aku heret abah masuk Roxy . Kali ni hanya mengambil masa 5 minit sahaja untuk pilih yang berkenan di hati . Jarang ada perempuan secepat mcm ni . Sebab aku dah usya dulu sebelum heret bapak ke sini , kahkah ! Sebab aku tau aku akan makan masa berejam untuk memilih -.-' Sebelum Abah xde mood nak bayar , baik pg dulu :p 

Kali ni beli kaler yang light sikit . Sebab sblm ni beli kaler hitam , patu pakcik aku ckp baju je roxy tapi macam kain buruk T.T Yang stripes tu aku rasa mcm jumper kot . Bapak aku ckp ' paten pilih lah yang kecik sikit , ni besar je abah tgok ' . Padahal kat baju tu dah tertulis XS :p And he was like ' aa okay dah abah nak bayar ' Me ? Hmmmmm Ada lagi yang dah cop , tapi xpe nanti sambung :p


Plastic ni nak sedekah je kat jiran sebelah sbb dia pon suka roxy . Dia cakap paper bag ah . Puiii kalau paper bag naknye bagi ke kau, tax mahal . Hahah . Eh kite post ni kite x show off kay . Jgn ckp kite saje show off pulak . Alah kite beli baju je , murah pulak . Kite xkaya nije mampu . Jgn buat citer pulak kite saje nak show offfff ape kite beli . Kite just nak share ape yang kite minat je kay . xpuas hati ? Pegi bungkus ikat tepi :) xoxo 

p/s : baju sekolah belum cari  -______-

6 comments:

nur nadzirah said...

roxy memang terbaiikk =) p cari baju sekolah tu dulu . haha

Roxy's said...

harapnya terbaik tercantik mcm result kite nanti :p baju esok esok . lambat lagi amek result *muka confident* lol :D

Syasya Johan said...

tinggal esok je,cepat iron baju leqloq,ehh

Roxy's said...

masih awal , cissss :p xready lg ah sya , aku mcm fobia dgn baju sekolah T.T

nur nadzirah said...

pukul 2 petang datang dewan sekolah . kalau boleh datang bersama ibu bapa . pakaian baju sekolah . pakai kasut sekolah / sandel . harap maklum =)

Roxy's said...

yeah i know right :) gila lah esok :p