Saturday

Hacked

Can you imagine when you wanna sign into your account and this was happening on you ?


And then your page became like this ?


and I was like


Yes I've been in that situation last few hours ago . After an hour asking them to return my account back , and alhamdulillah at last they did :D 

And about this , there's nothing between me . Im not using this account anymore and I dont have any fb's 
account yet


I've deactivated this account like a months ago and then it just activated by them . And they're making in a relationship with a guy . So yeah that's not me , so Im here just to let you guys know it :) But Im not worried about it anymore , kay ? Nwy thanks to Kelantan Hacking Crew for returning my account back . Yeah youguyss make my life more joyful :D I'm begging dont do it again to my account , hehe . Peaceeeee

6 comments:

nur nadzirah said...

aku perasan kat classmate kite dia letak gambar tu kat cover group kite..tu aku pelik..macam mana nak remove dia dari group kite ek?

nur nadzirah said...

http://syasyajohan.blogspot.com/p/cara-tingkatkan-security-blog.html

mai,atas tu tutorial security untuk blog..cuba buat la =)

Roxy's said...

yeahhh thanks dear , aku baru jek buat malam td . dah kena baru nak bt , hihi :p

amalina:) said...

selamat dia pulangkann .terkejut aku .kelantan tu ,haha

Syasya Johan said...

asal macam kenal je link blog yang awa bagi tu.haha

selama ni like page kelantan hacker krew tu.tiba2 nampak gambar mye :/

Dianaa said...

Nasib baik la dia bagi balik en. Setengah hacker ni jahat, tak reti nak bagi balik. keje nak hack orang je