Wednesday

Guys guys come in here ! :p Eh nothing special la , geezzz . Nwy I wanna share bout something . Jap nak tanya , korang selalu menepek depan pc korang tgok apa ja ? Boleh share ? Hewhew . Kay shortcut . Here's some of my fav sites *.* All of these are from singapore . Demmmkuuuuulllll ^.^

First

She's beautiful isn't it ? Ahhhh adore her so much *.* I can say that she's so so so f.ing amazingggggg . Come check her blog out !And below this was one of her videos that I like :) I mean I like all of her videos but xkan nak post semua dalam ni , esok xhabis scroll down :p

She's so fun right ? Ahhh I love you Wendy I lop youuuuuuu *.* I wish I can meet you and touch your hair when I come to Singaporeeeee :')


Second 

Cool kan ? Cool lah lu acaiiiiiii , lolololol :D

Third

And this is the most part that I like :p 


Chillax bro , they're just having fun . This was meant for entertainment kay ? Enjoyyyyyyy :D

2 comments:

cikgu su said...

Ha ha
Suke berangan la tew!
Buat apa cuti2 ni?

Thanks 4 the wisheh ea...dah rasa tua la pulak...
Tapi g sekolah, cikgu ttp touch-up U! X sanggup masuk
Kelas muka pucat...hehehe...

Roxy's said...

xde buat ape lah cikgu . menepek je depan lappy . nak bukak buku tapi dah bg junior , cewahhh :p alasan lebih .
ciisss cikgu , mana boleh x touch-up cikgu , xkelasssss mcm dolu2 tu . dah tambah almari baru belum cikgu ? almaklum , baju cikgu pakai xpenah same , sy xhabis pkir berapa ribu baju cikgu kat umah . hahahaha