Friday

te amo

Finally and finally after a weeks xjumpa , and I met him yesterday :D . Sebab semalam jfc lawan dgn selangor . So memang dekat sgt and aku pun ajak cazen xguna klmu tu pg Padang SUK Shah Alam :p And ummmm ahh these picture will explain everything :p

Ha tu number 9 , my babyyy :3 Masa ni dia xtau aku datang , alah surprised gituu . Then dia pandang belakang and he was like ehh macam mane awek wa ada blkg wa , kahkah :D


 seriously , kurus . Dulu gemok , haihh aku lebih suka yang gemok :p

 ohh ni jari dia patah , kahkah :D alahh ciannnn :(

camwhoreeeee :D



Yeahh The End

2 comments:

nur nadzirah said...

yunk , da check plkn ? dah boleh check ^__^ hehe~

Roxy's said...

ooomaiiigodddddd !!!! thankyou so much dearrrr, alaaaaaaaa aku dapat . alaaaaa nak lari rumah esok -_____-