Thursday

Congratulation Lysaaa !

Do you still remember this name Halysa Yusaa ? Ingat tak ? Alah aku ada buat entry pasal dia . Dia sebenarnye ex-classmate aku dari sekolah rendah . Then dia pindah time darjah 4 or 5 lah . x ingat sgt , hehe . Lps tu kiteorg dah x contact beberapa tahun . Then lepas aku post entry pasal dia bulan lepas , dia dapat tau ^,^ Dia ckp dia dapat tau time dia type nama dia dekat google :p

Quite interesting kan , blh pulak dia bt mcm tu , kahkah ! And after a years , we lost contact then kiteorg dapat bergossip balik . First time gossip dalam alam remaja . Matured sikit kot , dulu last bergossip time sekolah rendah , ntah rupa mana lah bergossip , ciiis :D 

*forward* And aku dapat tau dia dapat Straight 10A (big claps) Eeeee congrats lysaaaaa ! Aku x hairan pon dia dapat straight , sebab aku mmg dah agak dia mesti dpt straight punya . Finally , kan betul ? Lysa Im happy for you Lysaaaa :) Ntah bila lah kau balik kg jumpa aku neh :( Tp papehal pon aku nk ucapkan tahniah sangat dekat kau dgn result kau , gila best cissss :p 

Nak bukti ? ha nah tatap 



Ha tulah diaa lysaa , cantik kan ? Sorry dia sudah berpunya , hehe :p

2 comments:

Syasya Johan said...

haha.keciknye dunia.kebetulan bf dia tu satu asrama . tau jgk dia stret A.untung dia

Roxy's said...

ha ya allah keciknya dunia ni , kahkah :D