Monday


Assalamualaikum . Again I havent blogging for couple of days . Honestly I seem busy eh ? :p My uncles and my brother were around for last 2 days , so I've been busy wasting their time with me :3 Nothing much happened . We went to the beach every day , orang laut lah katekan , cisss :p

Btw , I got something to share . Who knows about GoPro HD Hero 2 ? Eh lu kalau xtau memey lu x pro lettewww . cissss :3 Here it is
So this is it . My uncle bought it and brought it to kampung . Cool la sebab dia comel gila . Sesape yang suka buat video upload dalam youtube boleh lah usya eh . HD + fisheye kay . Plus boleh tepek kat memane je binatang ni . Macam i ni beach girl , boleh lah nanti pacak kat papan luncur i . Boleh upload kat youtube uooollsss , lolololol . Here one of the videos that my uncle had recorded 


Cool kan ? Cube bayangkan kalau i pulak pacak dekat surf board i tu ? Nyahahahahahahha . Btw , kalau pro lagi , teka lah atas ni motor apa ? Betul wa belanja Magnum Cappucinoooo nyummmyyy :p

4 comments:

Dianaa said...

Err k, I tak pro. So I tak tau natang ni. HAHA! Tapi smart juga ek benda ni. Mesti mahal en -,-

AnisJay said...

ni motor R6 . K BELANJEEEE WAAAAA !!!! BYE

Roxy's said...

Diana : smart kengg ? plus comel tiut je nak pegang :p cisss kalau orang mcm you xdenye mahal . 1k jewww , hahaha

Anis : cisss, budak twitter ni hidup pulak . hahahaha . kau xpyah . ari tu aku beli magnum lu buang tepi laut , puihhhh :p

Dianaa said...

haha, 'org macam you' tu maksud you macam mana? HAHA! I tak mampu nak beli ohhh