Thursday

Ha kau . x habis lagi kutuk ke orang ? Best ye kutuk2 orang ? Kau rasa kau bagus sgt pe ? Eh kau ni belum masa lagi . xyah bajet lah kak , kau tu x besar mane . Bila2 masa kau boleh duduk bawah kaki aku , cissss . Aku ni malas lah nak pegi smash kau . Naknye layan kau punya attitude yang tak educated . Aku nak tgk sampai bila perangai kau ni ? Omg , ni ke perangai budak baru nak keluar ? Baru nak up ye ? Alololololo tiannyee iyerrr . Seriously , kesiannnnn . Sangatttttt (Y) 


Memang x guna kau sekolah selama ni . Seriously :'D Come on lah , jgn bajet cool sgt lu ni . Aku xtau pape langsung psl kau ni , you know why ? Sbb aku dh mmg terus buang kau , xde lah nak jilat lg . Tapi yg xbestnye , bila orang ckp psl kau dkat aku . Haishh naknye layan perangai kau lah , hidup lah kau dgn dunia kau tu . Pardon me, seeing you in this situation just makes me feel good cause I'm happy to see you when people keep talking bad about you and started to hate you . oooeemmmgeeee , duduk lah kau dekat pulau kay . 


xoxo

No comments: