Wednesday

Assalamualaikum :) Yoh ssup people ? Honestly I haven't been blogging for 2 days I think . Seriously this is caused by the JPJ Test :p Tell youh I can't sleep well . Yang penting semuanya xkena dgn apa yg aku buat selalu . Dalar makku tu cabar aku , dia ckp dulu dia test sekali je xde repeat , nyenyenyenye . Btw , sebelum hari test tu aku sempat jahit ni  :p Layanzzz


Rossiforeberrrrrr . haha . Okay back to basic . So semalam siang 28 Feb aku test jpj lesen kereta . Kali ni aku sorang je , sbb kawan lain test jpj 13 Mac ku rasa . Tapi ada lah kawan lain budak2 cina . Eheii jumpa si kembar Lim Ni Lim Wen . Yang bestnye tgk si Lim Ni dgn bf diaa . Ahahaha comel gila , dulu time sekolah relax je senyap dlm class , bercinta dgn buku katenye :p

K xnak cite panjang . My lucky num on that day was 62 . Serious nerbes gila time nak tggu turn tu , fuhhh . Jgn citer lah , nak habis gegule Clorrets yg aku beli . Konon2 mcm pil penenang jiwa tuewww , haha :D Then bila turn aku dlm Bhg. 1 aku pass . Rasa comel pulak time naik bukit tak tersengguk2 mcm kuda :p

Then Bhg. 2 , xnak citer panjang jugak . Meh sini aku bg tips .

  1. Masuk bagi salam . Pedulikan muka jpj yg kekonon fierce tueww :p
  2. Bawak gegule masuk dalam kereta . Jangan letak kat tempat ddk blkg . Letak kat ruang bawah radio Viva :p
  3. '1 2 and we have contact :p ' "alang2 awak bawak gula2 ni , sy nak satu lah " Ayat basic jpj kay . Aku pun " eh amek lah , sy bawak mmg nak bg tuan " hahahahaha
  4. Nak gerak tu , ckp lah dua tiga kata mcm ni " kite gerak skrg eh tuan ? " cissss
  5. Time aku bawak tu , jpj bg arahan . Yang penting ikut jalan shortcut gila babeng . Tak sampai 3 km ku rasa . Serious . Then aku pun xbiasa byk lah bt salah . Dgn pantas aku ckp " Sorry tuan " Dgn gaya yg gelabah kalau dipandang mcm comel jek , nyehehehehe. Then jpj tu gelak tgk aku , aku pun heeeeeee .
  6. Dah back to the main location , sblm dia sempat tanda . Aku dah tanye dulu , lulus x tuan ? Sekali dia mark Lulusss . Peghhh
  7. Jgn lupa dgn gula2 tadi . Akhir kata " kalau mcm tu , gula2 ni sy bg tuan terus lah " Lalu meninggalkan Viva tersebut . Hahahahaha :DD
Lol . I never planned on that way . It was just coincidence . Tapi mcm tulah apa yg berlaku pada hari tu .
Then balik , makku sebuk call2 aku . Hahaha mak yg excited . Dia igt dia sorg boleh sekali test je , boooo :p Balik tu sampai rengit , amek kereta terus pg mb . Yes marrybrown jeww . Sebab umi ku nak belanja makan sebab lulus jpj test . Lol . Dengan abah blm ckp lagi , kalau blh nak roxy seketul . Cissss macam dapat Straight A =.='

2 comments:

Dianaa said...

Fuyooo! Best la dah ada lesen :p bole jenjalan datang KL :p
Err btw, tolong buang word verification ni bole? :3 pegi kat setting > comments

RoxieBaby said...

Haha eh boleh buang eh ? hehe i mmg lame sikit psl ni . later i check eh :p
btw , I mmg tgh tggu masa nk pg kl ddk sana , haha . You stay mana ?