Friday

ApexMye Part I

Yoh hello , finally and finally terungkap sudah rinduku yang membuku ini , nyahaha :D Apex kite balik yeye , haha :D Dia tumpang kawan dia balik , then kawan dia drop dekat BP. Then dah sampai tu , aku ddk dlm kereta je tggu dia and kawan dia tetibe dtg dekat tingkap ku , and ckp mcm ni ' Eh kau awek apek eh ? ' And I was like ' heeeee ' Then dia ckp lagi mcm ni ' Eh pek , nilah awek yg kau gaduh hari2 tu ea ' Hahaha kan pukimak statement tu , nyahaha. So nothing much happened , enjoy these pictures :')

 Muka yg sgt excited ye , haha :p
 Heading to Bandar Penawar to pick up him
 My best actor behind  me
 He said ' aku handsome kann' and I was like yelah nyenyenye and I said gemuk ' And he asked to repeat what just I said , hahahaha :DD
 Heading to Warung Mee Rebus
 Camwhoreeeeeee
 Eh camera aku , mestilah muka aku je , nyahahahaha

Amacam ? Kenyang tgk gamba aku ? hahaha Yeah tadi tak pg mana2 pon Dari BP pegi Balau je pusing2 tak turun pun Then I asked him to go to Desaru cause I wanna spend my time with him at the beach and he said he can't cause he's f.ing tired , and he asked me to understand him . And I was like ' kay sy faham ' *lap air mata* 

p/s : harap sgt dpt jumpa lg esok ,  rindu sgt2 *versi aaron aziz ombak rindu* HAHAHAHAHAHA

No comments: