Tuesday

Random of mine


Photobucket
*short hair* August 2010
Photobucket
ewwww HAHA

Photobucket
Eid 2010

Photobucket
from left Ewa Mummy Me Akma 
*semua dekat ini dah married except me , sbb dyrang semua 20 an, aku remaja lagi hikhok

Photobucket
from left Apek Anes Me Daddy 2010
* daddy kite ni payah nak amek gmba , pelik gila time ni dia pandang camera:p

Photobucket
Imma fruitarian people :D

Photobucket
my baby tapi sekarang dah besar gigit sakit :p

Kay That's it Serious boring gila babi aa peduli lah memang boring gila babi duduk rumah ni Umi asek panggil je Ahhh tension gila I need a job people I need a jobbbb !!!! 

No comments: