Tuesday

Photobucket

oooeeemmgeeee sorry for the picture up there :3 well nah this is dedicated to all my haters out there , hewhew Like i care Hey c'mon lah bosan lah nak maki2 orang ni I bukan budak2 sekolah lagi ye kak Hellooooo ? To anonymous yang sorang tu , tolong lah jangan nak jebak aku dalam parit busuk kau tu Like seriously kay Annoying tau ewww gros kay

Taktau lah anonymous tu aku kenal ke tak Dont know dont care And to anonymous tu jugak lah ni Err please kay aku dengan dia takde kne mgne seriously eww dia sape aku nak amek tau Seriously kay Please get a life lah bullshit ee akak ni bajet aku stalk dia pulak puihhh gros ( ! ) I do my own life Seems like it's better than yours I think eh :)

p/s : get a life loser ! xoxo

No comments: