Tuesday

Heyyo ssup people :D Holiday has ended up boooo :3 But to me everyday is my holleeeyydaaaaayyy :D Haih semua pakcik abg aku dah balik KL bowingggnyewwww T.T Nothing much happpend on those 3 days ago . Kluar malam dgn pakcik abang pegi Batu Layar tgok matempit , hikhok

Paling okay pun semalam kot Pegi Jb jeww :3 Tu pun pegi Jusco semata2 nak makan dekat Pasar Ikan Manhattan tueww hewhew :p Daddy Ikin belanjeww , haha Yeah nilah anak buah tak guna menghabiskan duit pakcik Cam biasa ah :D Here I got some pictures of it
Photobucket

Photobucket
I ordered a Blue Lagoon Saje je order yg pelik sikit selalu order Coke Light sebab boleh refill :p
Photobucket
Garden Salad Ni Daddy Ikin la yg order Mat Salleh gilewww HAHAHA
Photobucket
FnC Dory Ni kiteorg order utk si Nepal tu sebab takut tak cukup nak share yang platter tuueeww :p
Photobucket
Manhattan Flaming Seafood Platter
Photobucket
Close -up
Photobucket
More close-up

ooeeemmgeeee this is why we all love manhattan I used to eat this everytime we came to this restaurant Sharing is Caring acatu lah haha I love that prawn *.* Eee sedap gilewww kalah udang yg umi goreng hari2 tueww :p Last time yg aku makan tu dengan cazen share 3 org Guess what ? Kiteorg tak blh nak hbiskan , haha . So kiteorg order ni utk kiteorg bertiga sebab pegi dgn pakcik yg tue tu , hihi Bajet mmg boleh habis , so kiteorg orderkan si nepal tu Dory . Guess what lagi ? Kiteorg pon tak blh habiskan :D
Photobucket
Ha acani lah yg terjadi selepas aku dgn cazen aku tuew dipaksa utk menghabiskan . hahaha . Fun isn't it ?

So conclusionnyew , order yg ni pun dah terlampau cukup sgt utk 4 orang . So takpayah lah order yg merepek2 lagi . Eh tapi hati2 jugak , sebab kiteorg semua slimmy-slimmy :p Pada yang cecomel je tu yang flabby tummy tu boleh lah order ni utk 2 orang jew , kidding :p
Photobucket
From left Daddy Ikin and My Nepal
Photobucket
Leopard and Polka Dot *nails* :p
Photobucket
Signed Out

Okay , that's it for this entry . Tapi jap aku nak bg komen jap ye Ehemm Errr okay lah Manhattan dkat Jusco ni Tapi servis dia xblh lawan dekat Sunway Pyramid Sebab ni first time aku pg sini Selalu pegi dekat Pyramid tu je so nampak beza kualiti servis dekat jb and dekat kl Mungkin sebab jb majority orang melayu yg kerja otherwise dekat kl byk chinese and others Seriously Idk aku bukan nak kutuk bangsa melayu Aku pun melayu+chinese :p Bayangkan lah dah order Platter tu pun kiteorg kena mintak pinggan dgn waitress kat sana Seriously do we have to ask them That's their job Okay whatever -.-'
 I love Manhattan Fish Market so so muchhhh *.*

No comments: