Thursday

Crabbie

Haiii hari ni kite happy sangat sebab dapat makan dekat rumah :p Umi asek balik kerja lambat patu tak masak makan kat kedai je*eyes rolling* Hari ni umi titew masak ketam You know crab ? Dont know dont care -.-' This is what i love I love seafood :DD

Photobucket
Amacam bro ? Ni kite yang masak tawwww *.* I called it masakan Sweetie Crabbie Black Paper Comel tak ? hahaha Yeah This is how my family is We love seafood ^.^
Photobucket
Aummm nyummmyyyyy :p Macam biasa , aku tak makan nasi Ntah kenape semenjak jadi penganggur terhormat ni mmg jarang makan nasi Makan lauk je , hikhok .x

2 comments:

nur nadzirah said...

sedapnye ketamm..da lama x makan .. haha... nie url eyra --> akuygsukepurple.blogspot.com

RoxieBaby said...

HAHA thanks :p