Friday

Today is the day that I will not forget and I will always remember what just happened on today Today is the last day to laugh to gossip to meet to have a conversation with my friends in school 2 more days until the day of examination :\ Trust me I'll be missing all of you fuckin' hard I'll be missing when we're laughing together gossiping together I swear I'll be missing all those precious moments that we had shared together :)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

I love all of you My teachers My girls My classmates Do your best mates :)

p/s : To all my friends and my classmates

Er sorry tadi aku tak join korg berminta maaf , nangis sama2 , peluk sama2 :) Aku just duduk terlonggok sorang2 dekat tgh tu tgk korang :3 Sorry lah aku tak pg dekat korg tak cari korang Korang pun tau kan aku jenis mcm mana :3 I'm not so into it la nyenyenyenye :3 Sorry taw, aku tau aku ada jugak buat salah dekat semua orang , aku anggap korang dah maafkan aku je , hehe Sbb aku pun maafkan semua orang Cewahhh :p And sorry sbb aku terus balik sorang2, tak tunggu korang, hehe Aku tak suka nangis depan kawan2 aku So aku terpaksa blah dolu muehehehe :3 Wa bajet rock je ni dalam pink okay :p

No comments: