Tuesday

Happy Birthday Meor Difan Razif

Photobucket

The party's on ! Yey nasib baik wa tak lupa hari ni birthday abang sayang wa ni :3 Happy Birthday abang ! May today is the best day to remember okay abang ? *ayat sama dalam SMS kihkih Semoga lu dipanjangkan umur bang murah rezeki Sejak semenjak lu dah kerja dekat Ikramatic Amijamil tu wa tengok lu mcm sombong je dgn wa Takde terus nak kol wa tanya wa mcm ni ' paten nak duit berapa bulan ni ? ' cisss:3 Nwy Happy Birthday okay abang Sorry ler Sabtu ni wa tk dapat ikut family semua pg wedding dekat Jb tu Wa ada camp dekat UTM Harap2 lu dtg sana lu kirimkan ole2 untuk wa muehehehe:3 Aku sayang kau bang heheh

xoxo

No comments: