Wednesday

Dedicated to my girls Alin Fath Pe'ah

i just edited from hp chapter 2

Photobucket

kay paham tak budak budak ? ee korang ingat aku Dobby ye omg you think like im your servant ? pukimak lancaoooo hahaha. kay tadi dekat sekolah lps class masuk surau then tanggal stokin blahblahblah then aku kluar tu mmg maleh nak pakai stokin balik. and blablahblah aku datang surau tu balik alin cakap stokin aku hilang ada org amek. kay aku relax je kay tkpe lah dh hilang aku mmg malas nak cari balik. sedekah jelah buat orang yg teringin kenan sgt dekat stokin aku tu ha.

yang si alin tak habis habis sampai nak kluar sekolah tanya ada tak stokin dah cari ? and i was like entah biar jela--' bila nak balik tu alin fath pe'ah konon2 buat surprised kan. nak balas sbb hari tu aku bagi donut j.co. then dieorg suruh bukak fail yg aku bawak masuk surau tu ada benda sweet katanya malah lebih sweet dari donut j.co. kay im super excited opening the file. guess what i got ?


Photobucket

ha comel kan ? HAHAHAHA pukimak kau kenakan aku ye. alolololo sho chomeyyyy. memang aku gelak abis. bila aku balik rumah aku bukak fail ni aku teringat pulak dekat Dobby tu. ee Dobby we are freeeeee :D

xoxo

No comments: