Monday

Photobucket

boleh tak esok aku pegi sekolah mcm ni ? kuku kaler pink leopard taww awww HAHAHA . ehem first time aku pakai nail polish ni ee sumpah comel :D actually aku nak tidur dah tadi tapi tiba-tiba teringat siang tadi baru beli terus bangun pakai. ha nampak betapa jakunnya aku kan ? hee comel. esok dh sekolah--' aku datang kuku mcm ni boleh tak ? sayang nak tuang nail polish remover dekat kuku aku ni tawww sob sob sob. dulik tidak esok aku pg sekolah kuku mcm ni woi pengetua cikgu yusnita dengar takk ? HAHAHA


p/s : anis kau jangan jealouss HAHAHA


xoxo

No comments: