Wednesday

Photobucket

Assalamualaikum there :) kay hari ni aku tk puasa# sebab sakit tekak hihi gedik kan aku ? dulik tidak nanti aku ganti lah hehe. so today is quiet awesome met with my closed friends met my insane classmates ee rindu 4 hari tk jumpa :D and tadi ponteng extra class like i care you know. im dead thirsty so i decided to go home and opened the freezer like HEAVEN !

nwy hari ni aku tenang sangat bila aku dapat bersama dgn golongan yg tengah down and im trying to give them some advice support them i was like omg aku ni kadang2 baik jugak kikiki :D but seriously aku happy sangat bila dapat bg sesetengah orang tu smgt even aku sendiri ada masalah but it's okay i love to help people when they really need it ! sumpah mai sayang korang semua taw. lepas ni tebus kesalahan and jangan ulang lagi taw !


xoxo

No comments: