Saturday


OMG I'm so lucky aite ? FUCK OFF ! I was like shit Ding Chao cause he checked for me at the first time and of course i wont believe him. Then the next morning in class, everybody is busy talking bout PLKN so wtf lah then i asked him is that true that i have been chosen and he said he's not lying ! like seriously ! i swear everything i tried to do was not going well, i just keep thinking bout plkn

3 months in hostel so ewww ! cuci baju sendiri, mandi air sejuk, tidur ramai-ramai eee takde aircond pulak tu--' HAHA aku memang memilih sebab tu bukan life aku so tak salah kalau aku merungut. puih tak boleh kluar memana, tak tengok laut, takde makan ABC dekat Sungai Rengit tak tengok muka umi abah, tak maki hamun 2 eko abang, tak bergossip dengan jiran sebelah which is my awesome cuzzie. like seriously--' boleh bayangkan tak betapa merananya aku dekat sana sial la puiii !


*please aku taknak pergi PLKN, nanti aku sokong BERSIH kang biar aku dibuang daerah mahupun negara, senang sikit malaysia ni panasss HAHA


xxx

No comments: