Saturday

jyeahhh :D semenjak highway Desaru - Senai tu dah bukak, asek nak tengok movie jek. kalau dulu nak tengok movie pergi tengah hari. sekarang balik sekolah je rehat kejap maghrib baru pegi, best kot. duduk kampung je pon tak boleh sangat kan. lepas tu pegi tebrau city masuk situ rasa macam nak tutup mata, roxy guess bersepah kesian abah lepas ni kering lah anak dara sorang ni tau menghabiskan duit je :D nanti bila patin dah berjaya dah kerja, hari hari patin bawah umi abah dinner dekat manhattan ke secret recipe ke cakap je nak mkn aiskrim BR ke Haagen-Dazs ke haih cakap je nanti paten bawak :)


xxx

No comments: