Monday



ohboy, my holiday is getting worse. semua apa yg aku plan cancel. uncle aku tu bapak poyo spm lambat lagi ade pulak die kate tk blh pg kl paten nak spm. habis nak suruh aku ddk rumah lah ? peh tepu gila kepala aku holiday ddk rumah. eerrrr arghhh nak lari rumah boleh tak. come on , it's only for 1 week arggghhh. hari ni isnin sepatutnye aku dh kl, sumpah aku tgh kelam kabut mcm lipas kudung wehhh mane ni nak pg. nak habiskan duit utk shopping ? bapak ah takkan sehari je aku holiday then the other day ddk rumah erh tak blh ddk rumah aku.

kepala aku cume nak pg singapore je skrang ni, singapore pulak tgh sale. and aku nak pg uss lagi aku tak puas yg lps tu hehe. tp sape pulak rajin nak pg singapore dgn aku budget alahai utk aku sorg lps lah. fath, jom singapore doh aku tgh batak nak jalan ni aku frust straight 3 miggu exam, takkan holiday aku ddk rumah ish tak blh hidup aku gini. aku nak shopppingggggggg FULLSTOP

No comments: