Wednesday

Annoying people

Assalamualaikum . Hi its me mai , lol :p So lame dah x berblogging kan ? eww Okay back to the main title . Alright , sekarang semua orang mmg sangat menjengkelkan . Kadang-kadang kelakar tgok orang yang 'plastic' ni . Like seriously ? huhuhuhu

Im tired with all of this . Watching these immature people . Nak cakap jelah , jangan rasa diri tu dah cukup baik untuk semua orang . Okay ? And xpayah lah nak perli orang , talking bad bout someone behind them . So pengecut tau ? Godddd sangat menjengkelkan kay . Jangan rasa diri tu baik okay .

Dah aku dah penat dgn orang-orang mcm ni . Dari sekolah rendah menengah , benda ni semua x penah berakhir . Dengki ? Jealous ? Tikam belakang ? Pegi mampus kay , penat nk melayan . And btw , once aku benci kau , and bila kau tau aku benci kau , jgn cuba mendekati aku and nak berbaik dgn aku . Nak berbaik tu aku tau amalan yang sgt murni , tp tolong lah tu bukan aku . Okay ?

Dah molek aku senyapkan diri daripada aku damn korang mcm mane korang damn aku . Faham ? Boleh cakap aku ni slow cambangang sebab x balas balik ape orang buat dekat aku . Tu mmg aku . Tolong lah , aku malas nak layan orang yang bodoh pegi sekolah xnak belajar okay ? As long aku xbodoh cam korang . Alhamdulillah :)

So sorry , minta maaf pada pihak yang tersinggung dengan kenyataan patik . Minta maaf zahir dan batin okay . Aku jenis yang akan senyap and malas ak fikir tentang benda2 bodoh ni , so untuk itu sy xkan active berblogging lagi . Mmg so annoying bila orang yang benci aku , stalk hidup aku . Then start buat hal . Come on , from now on mmg x lah . I really wanna delete this blog , tapi simcard buat hal xactive jadi i xboleh nak dapatkan code yang google sent tu . What a pathetic life -.-'

So yeahhhhh Im going to enjoy my life . Seriously I dont need friends now , back off bitches . Thanks . Idk just enough with all those stupid drama queen alright ? Dont ask me why , ask yourself . Im tired and yeahhh bila aku senyap jgn berani muncul .

Thursday

Legoland or Universal Studio ?

Haiiiii jom sambung from previous entry :3 So holiday nak pi mana ? Legoland or USS ? Yeah tau legoland belum start lagi . Heheh sakai nak citer jugak :p Bila tau legoland nak buat kat malaysia xde la excited mana . Sebab i pikir legoland tu x lah extreme mane macam roller coaster ke ape ke . Rupanya ada eh ? Haha baru tau kay kay . So em em xsabarnye nak pegiii , hahah.




So harga ticket ? Hello they have a promotion now , so p lah beli cepat2 . Nanti kang mengeluh mahalnye tiket , 1 rat plus ? Tu normal la . Mana sama macam harga ticket kat genting tueww , lol :p Belum lagi nak beli tshirt dalam tu , confirm RM50 ke atas . So jom beli ticket ? hehe excited ke mane , study pon belum lagi -..-


Or USS ? Wowwww Universal Studio uooolsss . Seriously , aku nak pegi lagi . Hehe I went there twice , and I wanted to go again . Ceh belanje kate ! Belanje la jugak eh tapi xla sangat . Tapi best sebab dekat Sentosa Resort tu macam2 ada . Lepas pegi uss boleh lepak kat beach , hewhew :3 Pegi naik monorail dari situ pon free tau . Ha jom pegi , siap siap . hahaha

The best ever okay *.*

Sorry my writing was so boring isn't it ? Duhhh

Wednesday

Me loves holiday :D


Hi hello . Agak2 tgok muka aku nih adventure x ? Lol :p And yayyyyy i love adventures yay ! *awkward claps* So ape plan cuti ni ? ( Soalan ditujukan khas buat yg bergelar pelajar sekolah ) hahah . Annoying much ? Dont care , weeeee :p

Well y'know Im such a lifeless now . Idk what I should do , or whether I should try on something new ? Mehhh I tried to make a macaroon and failed ! Hahahaha booopikaboooo ! K xpe , nnti nak amek class jugak , xkira ! x worth taw beli macaroon kecik macam duit syiling tu tapi sebiji rm2++ . Sangat x berbaloi okay . But for now , beli jelah yang mampu . 50 keping for 100 RM taw bukan Rupiah -..-

Okay failed yang tu . Now I am planning on something . Something that will be going as perfect as I planned . Ceh gitueww . Yeah Im planning for my birthday partayyy and my for 3rd anniversary wuhuuuuuuu wewittt . Walaupun lambat berbulan lagi , peduli ape . Well Im such a good planner right ? Especially for any parties . Hahaha joke XD Eh hello , i plan siap buat kertas keja . Ko ador ? hahahahhaa kill me pleaseeeee x_x

Okay yg tu x best . Jom kite plan yg lain pulak . Sementara belum sambung belajar lagi ni , nilah peluang nak berangan  sampai ke bintang . Nnti dah sambung belajar , xboleh berfoya-foya lagi tawwww . Hewhew :3 Especially kepada pelajar . For example , kepada pelajar yang tengah honeymoon tu . Ala yang Form 4 tuewwww . Tapi my cousin yg nak amek spm tahun ni x sedar2 , busy plan nak honeymoon kat pulau kate ! Hahahaha

To be continued.. I nak layan Channel 393 dolu , hekhek ;D

Monday

So blrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Haiiii assalamualaikum :) Yo it's been so long right ? Huhuhu . Y'know I've been busy with my two kittens , ceh . Seriously , im such a  lifeless now . I dont have any ideas what to do , just curling up on my bed and mehhhh so boring kau tau x ! So emm emm fuhhhhh i hate my life now :\

every evening with my cousin

and bullying them ! :p

strawberry milkshake from hershey's recipe , hahaha
Yeah thanks for reading . I dont think anyone constantly check my blog anw . lol :p

My babies

Sooooo here are some photos of my babies that I've taken , hewhew













Idk why saya amat malas untuk berblogging sekarang , almaklum ada baby baru , haha :DD